Verenigingen

Rijnders Sport is erg trots op haar samenwerking met deze mooie verenigingen in de regio. Voor de clubkleding kunt u gerust bij ons langs komen in de winkel maar u kunt deze ook aanschaffen via de Hummel clubshop!

VV Lunteren

VV Lunteren is onze eerste vereniging waar wij een kledingcontract mee hebben afgesloten. Al ruim 6 jaar kijken wij terug op een fijne samenwerking met deze mooie vereniging. Voetbal Vereniging Lunteren heeft ruim 550 leden en speelt in de 2e klasse. In 2014 hebben wij het contract opnieuw mogen verlengen met 6 jaar.
U kunt via de clubshop de gehele collectie van Lunteren bekijken maar je bent ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel om de clubkleding aan te schaffen. Het clublogo van VV Lunteren kunt u gratis laten bedrukken bij ons!

VV Ede- Victoria

Rijnders Sport is met ingang van het nieuwe seizoen 2020- 2021 trotse kledingsponsor van Ede- Victoria. Voetbalvereniging Ede/Victoria is ontstaan uit een fusie tussen voetbalvereniging Ede en sportclub Victoria’83. De vereniging doet in het seizoen 2002/03 voor het eerst mee aan de competitie. Om de kleuren van beide fusieclubs te behouden, bestaat het tenue uit een oranje shirt, blauwe broek en blauwe kousen. Wij zijn blij met deze nieuwe samenwerking!

VV Renswoude

Rijnders Sport is nu al meer dan 5 jaar de trotse sponsor van Voetbal Vereniging Renswoude. Wij zijn erg blij met de goede samenwerking met deze vereniging! Voetbalvereniging Renswoude speelt in de 2e klasse en heeft ondertussen al bijna 500 leden. In 2015 hebben wij het contract opnieuw mogen verlengen met 6 jaar.
Ieder jaar heeft de vereniging een open dag waar de leden hun clubkleding kunnen bestellen. U bent van harte welkom bij ons in de winkel om de gehele collectie van Renswoude te bekijken.

SDV Barneveld

Rijnders Sport is kledingsponsor van SDV Barneveld. Wij zijn erg blij en trots op deze mooie samenwerking! SDV Barneveld speelt in de 1e klasse en heeft ruim 1200 leden. Fred is jarenlang trainer geweest bij SDVB en is erg blij dat hij SDVB heeft mogen toevoegen aan zijn verenigingen. Voor je clubkleding kan je via de clubshop de gehele collectie van SDVB bekijken maar in de winkel ben je ook altijd van harte welkom! Ook het clublogo van SDVB kunt u gratis laten bedrukken bij ons!

VV Barneveld

In 2017 hebben wij met de Voetbal Vereniging Barneveld een contract voor 3 jaar mogen afsluiten. In 2020 hebben wij dit contract mogen verlengen. Deze vereniging heeft bijna de 500 leden gehaald en spelen in de 3e klasse. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hopen dit nog vele jaren voort te mogen zetten. U kunt via de clubshop de gehele collectie van VV Barneveld bekijken maar je bent ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel om de clubkleding aan te schaffen.

VV Scherpenzeel

Rijnders Sport is met ingang van het seizoen 2018-2019 kledingsponsor van VV Scherpenzeel. Wij hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking met deze vereniging. VV Scherpenzeel is vorig seizoen de dik verdiende kampioen geworden in de 2e klasse en mag daardoor volgend jaar uit gaan komen in de 1e klasse. Voor je clubkleding kan je via de clubshop de gehele collectie van VV Scherpenzeel bekijken maar in de winkel ben je ook altijd van harte welkom! Ook het clublogo van VV Scherpenzeel kunt u gratis laten bedrukken bij ons!

GV Doto Scherpenzeel

Rijnders Sport is sinds dit seizoen 2021/2022 ook gaan samenwerken met GV Doto. Wij hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking met deze vereniging.

S.D.S. Voorthuizen

Rijnders Sport is heel blij dat zij de kledingsponsor zijn van Volleybalvereniging S.D.S. uit Voorthuizen. Samen hebben wij een 6 jarig contract afgesloten. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking. De vereniging telt 160 leden en speelt haar thuiswedstrijden in sporthal De Voorde in Voorthuizen. U kunt via de clubshop de gehele collectie van S.D.S. bekijken maar je bent ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel om de clubkleding aan te schaffen. Wij bedrukken het logo van SDS gratis op al uw artikelen!

CKV Spirit Voorthuizen

In 2015 hebben wij onze kleding sponsorovereenkomst opnieuw mogen verlengen met 6 jaar. Rijnders Sport is heel erg blij om samen te werken met deze gastvrije korfbalvereniging uit Voorthuizen. De vereniging telt bijna 400 leden en wordt daarmee de ‘Grootste familie van Voorthuizen” genoemd. Twee keer per jaar verzorgt Spirit samen met Rijnders Sport een pasavond voor de leden. Maar u bent ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel voor de clubkleding van Spirit!

CKV D.W.S.

Rijnders Sport heeft in 2017 een 6 jarig contract afgesloten met deze sympathieke korfbalvereniging uit Kootwijkerbroek. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Door Wils’kracht Sterk telt bijna 200 leden en speelt in de kleuren korenblauw met wit. Voor je clubkleding kan je via de clubshop de gehele collectie van DWS bekijken maar in de winkel ben je ook altijd van harte welkom! De bedrukking van het logo van DWS is gratis bij ons in de winkel!

S.S.S. Barneveld

SSS volleybalvereniging uit Barneveld. Samen hebben wij een 4 jarig contract afgesloten en wij zijn trots op deze mooie samenwerking. De heren- en damesteams spelen op zowel regionaal- als landelijk niveau. Voor iedere volleyballer/ster is er wel gelegenheid op zijn of haar niveau aan de competitie deel te nemen. Voor degenen die geen behoefte hebben om in competitieverband uit te komen bestaat ook een recreatieve dames- en herentak.
Het 1e heren team van SSS (Advisie /SSS) komt uit op het hoogste niveau (Eredivisie) in Nederland. Daar mag en is de vereniging uiteraard heel trots op. De vereniging telt ruim 450 leden en speelt haar thuiswedstrijden in Sportcentrum De Meerwaarde.

MHC Barneveld

Na al eerder samengewerkt te hebben met MHCB, zijn we blij nu kledingsponsor te mogen zijn. De Mixed Hockey Club Barneveld is opgericht in 1966 en is sinds 1991 gevestigd op de wethouder Rebellaan in Barneveld. MHC Barneveld is een familievereniging, menig gezin is met een aantal spelers lid van de club. Het is een club waarbij iedereen zich thuis moet voelen. Wij zijn blij met deze samenwerking en we hopen u in de winkel te zien voor uw MHCB kleding!

MHC de Holestick

Rijnders Sport is sinds kort kledingsponsor van MHC de Holestick. Wij zijn erg blij en trots op de samenwerking met deze hockeyvereniging! De vereniging telt ruim 150 leden en spelen in een zwart shirt met bordeaux rode rok/broek en zwarte sokken. De vereniging speelt zijn thuiswedstrijden op sportpark De Bree-Oost in Scherpenzeel. U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel om de clubkleding van de Holestick te bekijken of aan te schaffen.

Zwem- en polovereniging De Waterkip

Rijnders Sport is al een tijdje sponsor van DWK. We hebben recent samengewerkt aan een nieuwe kledinglijn, met mooi resultaat. Wij zijn blij met de samenwerking. Opgericht op 1 januari 1934 is DWK een toonaangevende zwemvereniging. Niet alleen op regionaal niveau maar ook landelijk doet de club regelmatig van zich spreken. De waterpoloteams doen mee op regionaal (dames) en landelijk (heren) niveau.

Exalto sport

Sinds 2015 werken wij al samen met Exalto sport. Wij zijn erg blij met deze samenwerking! Exalto-sport is een Turnvereninging uit Lunteren en Ede. De club die plezier in bewegen hoog in het vaandel heeft staan!

Wil jij jouw bedrijf of team in een nieuw jasje steken?

Dan ben je bij Rijnders Sport aan het goede adres!

Wanneer
open?

 • Ma
 • Di
 • Wo
 • Do
 • Vr
 • Za
 • 13.30 t/m 17.30 uur
 • 09.00 t/m 18.00 uur
 • 09.00 t/m 18.00 uur
 • 09.00 t/m 18.00 uur
 • 09.00 t/m 21.00 uur
 • 09.00 t/m 17.00 uur